0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA IVANOVIĆEVOM ‘SKENERU’: Kapiten reprezentacije Srbije ocenio Zvezdine šanse protiv CSKA, a ukazao im i šta moraju da poprave

Objavljeno: 08.02.18 u 20:29

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije imao je juče priliku da se uživo uveri u mogućnosti ekipi Vladana Milojevića, u meču koji su u Antaliji odigrali protiv njegovog Zenita.

Ekipa iz Sankt Peterburga je ovaj meč rešila u svoju korist rezultatom 1:0, ali Branislav Ivanović smatra da je Crvena zvezda pokazala da poseduje zavidan kvalitet.

-Najvažnije da su i jedna i druga ekipa odigrale na visokom nivou. Mislim da je prvo poluvreme bilo merilo, kasnije je opao intenzitet što je i normalno. Umor je stigao. Zvezda izgleda dobro, kao ozbiljna ekipa. Igraju na kontranapad, pokazala je da tvrdom igrom može da dođe do rezultata-, ocenio je Ivanović.

Naš reprezentativac se zatim osvrnuo i na šanse crveno-belih u dvomeču sa moskovskim CSKA, u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

-CSKA igra sa tri štopera, što je nešto drugačije u odnosu na ovaj meč. Jako su dobri, poznajem ekipu… Nisu bili na početku priprema ubojiti jer im je nedostajao napadač, sada su ga doveli i videćemo kako će sve funckionisati nadalje. Ozbiljna su ekipa i sigurno će Zvezdi biti jako teško-, rekao je Ivanović, koji je zatim dao Zvezdi neki svoj recept za susret sa Armejcima.

-Zvezda može da igra sa CSKA, može da igra na kontranapade. Moraju da budu ageresivniji nego na ovom meču, naročitu u zadnjoj trećini, mora de se pokaže više htenja. Dve utakmice su dug period-, rekao je Ivanović.

Kapiten „orlova“ je zatim prokomentarisao je i igrače Zvezde, a tu je posebno istakao nekoliko pojedinaca.

-Sviđa mi se kako igra u veznom redu Nenad Krstičić, sviđa mi se mali Radonja na momente, mislim da može još mnogo mnogo više. Treba da pokaže to. Nisam video Boaćija, ali onako kako bih ja ocenio igru, najviše mi zapada za oči dobra organizacija i dobra čvrsta odbrana-.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter