0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLAGO PARTIZANA – ARMIN ĐERLEK: Na prvom treningu šutirao sneg, a danas je rešio utakmicu kao od šale! I neka se navikava… (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.18 u 20:10

Partizan je dobio novog bisera kog bi mogao da materijalizuje u godinama koje dolaze, a koristi će sigurno imati čitav srpski fudbal zajedno sa reprezentativnim selekcijama.

Stigao je pre godinu dana u crno-beli tabor i od tada se nije naigrao fudbala. Ali, Armin Đerlek nigde ne žuri. A i gde bi? Previše je godina pred njim. Ima samo 17 godina, a već pokazuje fudbalsko majstorstvo koje u njegovo doba nisu ni neki od najvećih igrača u istoriji kluba.

Danas je u 83. minutu povukao akciju, poslao dubinski pas i sačekao ga u srcu šesnaesterca, odakle je majstorskom egzekucijom rešio Partizanovu ‘generalku’ i najavio svoj pravi uzlet predstojećeg proleća.

A počeo je, to je već poznata priča, šutirajući nanose snega na prvom treningu koji je otkazan zbog temperature od -16. Ima pobednički mentalitet i karakter potreban za velika dela.

Nema sumnje, pred njim je velika budućnost. Ali i pored svega, ostao je skroman i nakon današnjeg gola za pobedu.

– Drago mi je zbog golova na pripremama… Posebno današnjeg na ‘generalki’. Hvala treneru Đukiću i svim saigračima. Već sam mnogo puta rekao i na terenu i van njega, svi igraču su uvek tu, dobijam reči podrške i od trenera i stručnog štaba. Mnogo mi to znači – rekao je Armin Đerlek i dodao da će predstojeća dva slobodna dana iskoristiti da ih provede u Novom Pazaru sa porodicom.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

Strelac prvog gola na današnjem meču bio je Leandre Tavamba, koji sav fokus sada usmerava ka Viktoriji iz Plzena narednog četvrtka.

– Srećan zbog rezultata na prijateljskim utakmicama i nadam se da ćemo sledeće nedelje izvući pozitivan rezultat protiv Viktorije koji će nam uvećati šanse da se plasiramo u naredno kolo. Verujem da ćemo dobro igrati u prvenstvu i da ćemo stići prednost Crvene zvezde od devet bodova, kao što smo to uradili prošle godine – rekao je Tavamba.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter