2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVREDA KAD JOJ VREME NIJE: Nova glavobolja za crno-bele, gube važnog igrača za Plzen?!

Objavljeno: 07.02.18 u 20:55

Prilično loše vesti za navijače Partizana stižu sa priprema crno-belih na Kipru.

Ognjen Ožegović je propustio već desetak dana tekućih zimskih priprema zbog povrede, zatim se još nekoliko dana uhodavao i vraćao u formu, a sada ga je zadesila nova nevolja.

U jučerašnjem meču protiv letonske Lijepaje napadač Partizana doživeo je povredu primicača, koja ume da bude veoma nezgodna i priroda povrede znaće se tek u subotu po povratku u Beograd.

FOTO: STARSPORT

On sasvim sigurno neće biti sutra u sastavu protiv Šahtjora iz Soligorska kada će ‘parni valjak’ igrati ‘generalnu probu’ pred meč protiv Viktorije iz Plzena koja se igra 15. februara u Humskoj.

Ožegović je novinarima na Kipru u prolazu rekao da bi trebalo u ponedeljak ponovo da bude u stroju i samim tim spreman za češkog prvaka.

Ipak, postavlja se pitanje koliko će biti spreman za napore tako jake utakmice, pa je sve izvesnije da će Miroslav Đukić morati da se osloni na napadački tandem Leandre Tavamba – Đorđe Ivanović, a kao ‘džoker’ bi mogao da figurira mladi Đorđe Jovanović.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter