0
Fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

OVO SE NIJE OČEKIVALO: Žerard Gou potpisao, pa poslao jaku poruku navijačima Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 05.02.18 u 17:20

Posle dosta vremena, saga oko napadača iz Obale Slonovače je danas i zvanično okončana.

On je parafirao ugovor i odabrao novu sredinu u svojoj karijeri, a potom se javio navijačima u Srbiji.

Na svom zvaničnom Instagram nalogu je Žerard Gou objavio fotografiju sa potpisivanja ugovora za Peking Enterprajz u kojem napadač nastavlja karijeru, da bi se u tekst u ispod fotografije javno izvinio mnogim njegovim navijačima, te i onim iz Srbije.

– Želim da se izvinim svim mojim navijačima iz Srbije, Urugvaja i Irana, ali ljudi iz menadžmenta vaših klubova me nikada nisu direktno kontaktirali, već samo govorili u medijima da treba da dođem. Zbog toga želim da obavestim sve ljude koje znaju i razumeju fudbal. Moj novi klub je Peking Enterprajz iz Kine. Vreme je da zaboravim na sve i fokusiram se na budućnost, napisao je 29-godišnji špic.

Gou je trebalo u Partizan da stigne kao zamena za Leandra Tavambu kojeg su crno-beli da prodaju ove zime, što se nije desilo.

Tim iz Pekinga se trenutno takmiči u drugom rangu kineskog fudbala, a sem napadača iz Obale Slonovače, ove zime stiglo je i jedno veoma poznato ime – Viktor Aničebe.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter