0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

ZMAJAVI SE POKAZALI: Vožovac remizirao protiv poznatog poljskog kluba

Objavljeno: 02.02.18 u 14:20

Rezultatom 1:1 završen je prvi kontrolni meč koji su igrači Voždovca odigrali u Antaliji.

Srpski tim je remizirao sa poljskim Zaglebjem iz Lubina.

Voždovac je u prvom poluvremenu bolji rival, nekoliko sjajnih šansi je propušteno, tj. golman Zaglebja je fenomalno reagovao prvo kod šuta Duronjića u 22. minutu, zatim i kod šuta Lukovića sa 30 metara u 25. minutu kada je prečka bila saveznik protivnika.

Voždovac je zasluženo poveo u 35. minutu, Ješić je protivničkom štoperu ukrao loptu, odlično asistirao pored golmana i Duronjiću je preostalo samo da ubaci loptu u praznu mrežu, 1:0 za Voždovac!

Zaglebje je izjednačilo u 42. minutu posle izvedenog slobodnog udarca sa desne strane, gde se najbolje snašao poljski napadač Jakub Mareš i poravnao rezultat.

Stekao se utisak da je Voždovac bio opasniji rival i to protiv ekipe koja je pre godinu i po dana izbacila Partizan iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ipak na poluvremenu je ostalo 1:1.

U prvom delu drugog poluvremena igralo se uglavnom na sredini terena s tim da je Voždovac na trenutke bio za nijansu opasniji po gol protivnika.

Perović je odlično šutirao u 78. minutu, golman Zaglebja na kratko je odbio loptu na koju je natrčao Stanković ali je golman gostiju bio opet uspešniji. Tako da je Poljska ekipa imala više sreće.

Prva provera “Zmajeva” u Antaliji, završena je nerešenim rezultatom ali dobrom igrom Voždovca, koji je bio neuporedivo bolji od poljskog superligaša.

Naredna provera “zmajeva” je već 04. februara i to protiv kazahstanskog Kairata , a utakmica sa Zenitom 2 je otkazana.

Za 5. februar planirana je provera protiv ekipe iz superlige Slovačke.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter