0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGAO U PRAG: Kanga upečatljivim stajlingom privukao pažnju Čeha, pa protutnjao pored novinara (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.18 u 17:59

Kreator igre Crvene zvezde konačno je doputovao u češku prestonicu, gde će do kraja dana i zvanično postati fudbaler slavne Sparte.

Praški klub bio je prilično uporan da ove zime svoje redove pojača Gelorom Kangom, a posle nekoliko odbijanja od strane crveno-belih na kraju je ipak došlo do dogovora dva kluba.

Tako se reprezentativac Habona sinoć spakovao i pozdravio sa svojim saigračima iz Zvezde i ranom zorom se iz Turske zaputio ka Pragu, gde je nedavno stigao.

Po sledanju na praški aerodrom Kanga nije bio previše raspoložen za razgovor a novinarima, pored kojih ne nezainteresovano projurio, a na Češkoj se pojavio sa vrlo upečatljivim stajlingom.

Podsećamo Crvenoj zvezdi, čiji je Kanga bio član od leta 2016. godine, će na ime ovog transfera pripasti suma od milion evra, dok će sam fudbaler u perodu od tri godine istu sumu zaraditi po odigranoj sezoni.

Kako je izgledalo prvo pojavljivanje Gabonca u Pragu možete pogledati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter