0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Aleksandar Mitrovic of Serbia Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

ŠOK: Mitroviću propao transfer!?

Objavljeno: 31.01.18 u 21:54

Neverovatne vesti stižu sa ‘ostrva’, a vezane su za našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Činilo se da je sve gotovo i da se Mitrogol vratio svojoj ‘drugoj kući’. Došao je fudbaler Njukasla u Brisel da ozvaniči šestomesečnu pozajmicu iz Njukasla, ali ‘džaba’. Kako javljaju pojedini mediji, Aleksandar Mitrović nije prošao lekarske preglede i od potpisa, bar za sada, nema ništa.

Pojavile su se i drugačije informacije, a one glase da Aleksandar Mitrović nije potpisao za Anderleht, jer Belgijanci nemaju dovoljno novca. Navodno, klub iz Brisela nije uspeo da proda Teodorčuka za sedam miliona evra u HSV.

Mitrović, rođen 16. septembra 1994, karijeru je započeo u Partizanu, iz kog je 2013. prešao u Anderleht, posle 18 golova na 42 meča za crno-bele. U belgijskom klubu je 44 puta bio strelac na 90 mečeva, posle čega je prešao u Njukasl, na kome je na 72 utakmice 17 puta zatresao mreže rivala (11 puta u Premijer ligi, šest puta u Čempionšipu).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter