3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda na korak od dovođenja Kanginog naslednika, Gabonac napustio pripreme

Objavljeno: 31.01.18 u 09:50

Počeli završni pregovori sa Sent Galenom oko Danijela Aleksića, a čeka se i rasplet sa Milanom Jevtovićem iz Antalije.

Jedna prodaja, možda dva dolaska. 

Ukoliko Gelor Kanga završi sve oko prelaska u prašku Spartu, a Crvena zvezda dobije milion evra, trebalo bi da uslede ulaganja. 

Kao naslednik Gabonca izabran je Danijel Aleksić (25), a kako HotSport saznaje, juče su aktivirani pregovori sa Sent Galenom, koji traži 500.000 evra, plus procenat od dalje prodaje.

Razgovori bi danas trebalo da budu finiširani i oko angažovanja Milana Jevtovića.

Antalija je dala crveno-belima rok da večeras konačno prelome da li žele da izdvoje 600.000 evra za krilnog napadača. U suprotnom, fudbaler će od vikenda konkurisati za sastav tima koji će pod novim šefom struke pokušati da ostvari bolje rezultate u Turskoj.

Dosta zavisi i od eventualne prodaje Nemanje Radonjića u Štutgart, oko čega se dosta pita i Roma, koja je precizirala koliki je njen kolač od eventualnog transfera. Odluka je u rukama Zvezde, kao i Ričmonda Boaćija.

Takođe, Gelor Kanga je napustio pripreme i avionom se uputio ka Pragu, gde bi danas trebalo da potpiše ugovor sa praškom Spartom.

0
0

3 Komentara

  1. Roma je otpisala Radonjica,sada Stutgart daje 6 milke a Roma nezainteresovana,kada bi onI tako radili sada bi bili u beton ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter