0
Domaći fudbal

STOLICA: Najteži utisak dana je povreda Avramovskog

Objavljeno: 27.01.18 u 19:46

Posle poraza njegovog tima od Slovana, šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da je za njega najteži utisak sa utakmice povreda makedonskog internacionalca Daniela Avramovskog, koji je igru napustio već u prvom poluvremenu.

Vojvodina je danas poražena od Slovana rezultatom 2:0 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

– Ima mnogo stvari koje treba da ispravimo, ali isto tako, ima i dosta toga sa čime možemo biti zadovoljni, prvenstveno po pitanju htenja i zalaganja. Za ideju koju želimo da sprovodimo je potrebno malo više vremena. Prvi gol smo primili pred sam kraj prvog poluvremena, ali za mene je najteži utisak povreda Avramovskog, koju je verovatno prouzrokovao nešto lošiji teren i možda neadekvatno suđenje u tim trenucima. Nadam se da njegov oporavak neće trajati dugo, a mi iz ovog poraza možemo i treba da naučimo nešto – kaže Stolica.

Startna postava crveno-belih na ovom meču bila je pomalo iznenađujuća za predstavnike medija, posebno štoperski par koji su činili Vukasović i Radovanović.

– Pripreme i služe za to da pokušavamo nove stvari i uvek imamo spremne alternative. Za mene to nije neočekivano, već nešto što smo trenirali i pripremali. To je samo jedna od novina i sigurno će ih biti još. Ubuduće, Vojvodinu će odlikovati igra sa dominacijom u posedu lopte, jer to je način na koji želimo da stvaramo šanse i kontrolišemo ritam utakmice, kao i ono što momci već pokazuju, a to je izuzetno zalaganje i agresivnost po gubitku lopte – ističe Stolica.

Na ovoj utakmici, šef stručnog štaba “stare dame” je šansu ukazao skoro svim prvotimcima, pri čemu su većina imali priliku da odigraju po jedno poluvreme.

– Ne bih posmatrao stvari na takav način i komentarisao koja postava je bolje odigrala. U ovom trenutku, manje je važno ko je kada igrao, a više to šta smo radili na terenu. Nakon odgledanog snimka, sve ćemo analizirati zajedno sa momcima, a već sutra je novi trening i nastavljamo dalje – rekao je Stolica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter