0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STAVLJENA TAČKA: Napadač Crvene zvezde ode u Tursku!

Objavljeno: 25.01.18 u 09:50

Zamena za jednog od najboljih igrača Crvene zvezde u jesenjem delu prvenstva je tu, neće zaraditi samo crveno-beli.

Spominjale su se Nemačka i Italija, ali dobri su izgledi da Slaviljub Srnić (25) karijeru nastavi u Turskoj, kako je pre nekoliko nedelja i najavio HotSport. U klub je stigla ponuda iz Trabzona, koji je spreman da plati oko milion evra za obeštećenje i brzonogi napadač je pre meča sa Grafičarom imao kratak sastanak sa rukovodstvom kluba.

Ekipa se sutra seli na drugi deo priprema u Antaliju, a ako se stavi tačka na transfer, onda će uslediti rastanak šest meseci pre isteka saradnje. Crveno-beli su Čukaričkom za Slavoljuba Srnića platili 400.000 evra, koji se odbijaju od obestećenja i onda se ostatak novca deli u odnosu (60:40) odsto sa „brđanima“.

Slavoljub Srnić je nacelno prihvatio produžetk ugovora u decembru ako ne ode u inostranstvo, a izgleda da se strelcu četiri gola u Ligi Evrope smeši angažman u Tursku.

Krilni napadač Crvene zvezde je ove sezone odigrao 29 utakmica, postigao je sedam golova i tri je ‘namestio’. Na terenu je proveo 2.373 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter