12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan na korak do dogovora oko velikog pojačanja!

Objavljeno: 25.01.18 u 10:10

Ukrajinac Juri Vakulko je stigao kao zamena za Evertona Luiza, ali se Partizan tu neće zaustaviti, novi dogovor je pred vratima Humske.

Uspeo je Partizan da dovede Đorđa Ivanovića i Jurija Vakulka, ali pošto je moguć i rastanak sa Markom Jevtovićem, sportski sektor, kako saznaje HotSport, uporan je u tome da angažuje i Sašu Zdjelara. Pregovori sa Olimpijakosom su prethodna dva dana intezivirani, a dogovor je je blizu i klub iz Pireja je na korak do odluke da prihvati ponudu iz Beograda.

Procena je da će čitava misija koja traje od decembra biti okončama uspešno dolaskom igrača iz Atine u Humsku na pregled i potpis ugovora na dve i po godine. Vezista i crno -beli su već utanačili uslove, a ni kod novog trenera Garsije, Saša Zdjelar nije u prvom planu i rastanak je najbolja opcija za obe strane.

FOTO: STARSPORT

Ukoliko se skocka mozaik, drugi igrač Olimpijakosa doćiće u Beograd, pošto je pre dve nedelje za Crvenu zvezdu potpisao napadač Muhamed Ben.

0
0

12 Komentara

  1. Sve i da dovede malog Zdjelara, Partizan ne sme ostati na njemu i Radinu, mora dovesti nekog igraca koji ima apsolutno poverenje i autoritet igraca za tu poziciju koja je izuzetno bitna.Ocigledno je da Klub nastoji dovesti jednog „jakog“ stranca, sto bi svakako bilo dobro. Ja iskreno sumnjam da ce i RAdin i Zdjelar biti igraci koji ce bas sasvim zadovoljiti . Pogledajte koga Zvezda ima na zadnjim veznim? ! Mislim da se o tome moralo ranije misliti. NAdam se da ce Ika naci nekog igraca koji je u stanju drzati defanzivnu Mazino liniju Partizana!Daj boze srece da nadjemo nekog Jucu ili Evertona, Duljaja i sl.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne zanima dali je čovek koji je pisao ovaj tekst sportski novinar ili zidar Jer samo zidaroženio da napiše da je Vakulko zamena za Evertona, veću glupost nisam skoro cuo , i još takav tekst da napiše neko koje sportski novinar,to je zabrinjavajuće. Ja koji samo letimično pratim fudbal zan da je Everton igrač sa izraženim defanzivni karakteristikama dok je Vakulko igrač sa ofanzivnim karakteristikama. Centralni vezni , desno krilo ili čak ofanzivni vezni igrač.

    0
    0
    Odgovori
    • Да – банкомат од наших пара које смо зарадили продајући играче и играјући у Европи, за разлику од вашег банкомата који је од државних пара, пара за дјецу са Космета…

      0
      0
      Odgovori
      • Zvezda ne prodaje igrace, Evropu igra BSK, a pare od Kosmeta verovatno ce i kada umre da uzima Covic.Covek ce tako da zardi mrtav vise od M. JACKSONA.A patlidzani kupuju iako su duzni 30 milki.Najveci finansijeri siptara Partizan,znas ko je sve prodefilovao od siptara na Jna…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter