0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POČINJE DRUGI DEO PRIPREMA: Vojvodina odlazi u Belek

Objavljeno: 24.01.18 u 09:45

Fudbaleri Vojvodine sutra putuju na dvonedeljne pripreme u Tursku.

Posle uvodnog dela priprema, koji su mahom sproveli u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, fudbaleri Vojvodine sutra odlaze u tursko letovalište Belek, gde će u narednih 13 dana obaviti glavnu fazu rada uoči drugog dela sezone. U 6:30 časova ujutro, crveno-beli će najpre klupskim autobusom otići do aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu, gde u 9:15 imaju let do Istanbula, a potom će tamo presesti na avion za Antaliju, odakle će, nakon sletanja, ponovo autobusom preći još oko 30 kilometara kako bi došli do svoje krajnje destinacije – Beleka.

Reč je o gradiću od svega desetak hiljada stanovnika, poznatog po svojim luksuznim hotelima, a u jednom takvom od 25. januara do sedmog februara boraviće i ekspedicija Vojvodine. Naime, crveno-beli će biti smešteni u hotelu sa pet zvezdica “Titanic Deluxe Golf Belek”, koji se nalazi u blizini reke i okružen borovom šumom. Poseduje devet otvorenih i dva zatvorena bazena, spa i fitnes centar sa kompletnom uslugom, osam teniskih i tri travnata profesionalna fudbalska terena, pa nema sumnje da će igrači Vojvodine imati savršene uslove za uigravanje tima, kako bi na proleće svojim igrama i rezultatima zadovoljili navijače i ispunili osnovni takmičarski cilj u ovoj sezoni – plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Za sada, dogovoreno je da “stara dama” u Turskoj odigra četiri prijateljske utakmice: protiv Slovana iz Bratislave (27. januar), Maribora (30. januar), Olimpije iz Ljubljane (peti februar) i Dunajske Strede iz Slovačke (šesti februar), s tim da je moguće da će utakmica protiv Dunajske Strede biti odigrana u nekom drugom terminu, a još uvek se traži i eventualni peti protivnik crveno-belih na ovim pripremama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter