0
Domaći fudbal

FOTO: ČUKARIČKI

ČUKA SIGURNA: Pobeda pulena Nenada Lalatovića protiv Bečeja

Objavljeno: 24.01.18 u 17:05

U drugoj pripremnoj utakmici pred nastavak sezone, tim sa Banovog brda je upisao pobedu.

Ekipa Čukaričkog je bila bolja od Bečeja i slavila rezultatom 2:0.

Strelci za beogradskog superligaša su bili Petar Bojić u prvom i Nemanja Milojević u drugom poluvremenu, a šansu je u poslednjih 15 minuta imao i oporavljeni Ognjen Mudrinski nakon teške povrede u prvenstvenoj utakmici 1. oktobra nakon čega je operisao skočni zglob.

Čukarički će u subotu, 27. januara igrati treću prijateljsku utakmicu na ovoj pauzi u Beogradu protiv BASK-a od 13 časova, da bi sutradan usledio odlazak na drugi deo priprema koji će biti obavljen na Kipru.

SASTAVI:

Čukarički: Belić, Radić, Docić, Bojić, S. Jovanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Bašanović, I. Jovanović, Milojević, a igrali su i Kirovski, Šarić, Zorić, Đurić, Rendulić, Šapić, Milić i Mudrinski.

Bečej: Živkov, Cvetković, Stanojev, Kragović, Mirkov, Vorgučin, Aleksić, Rakić, Tomičić, Kovačević, Potkozarac, a igrali su i Milovanov, Janković, D. Jelić, B. Jelić, Ungar, Šandor, Ilić, Ćulum, Nikolić i Dražić.

FOTO: ČUKARIČKI

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter