0
Domaći fudbal

OPKLADE, PESMA, VATRA NA TRENINGU: Ovako izgleda jedan radni dan igrača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.18 u 12:51

Biti fudbaler Partizana može biti vrlo zabavno, ali i neprijatno, ukoliko ste novi u timu. Zavirite u jedan radni dan u ‘Zemunelu’.

Stari je običaj da novajlije u Partizanu moraju da prođu ‘transfer blama’ i pevanje neke pesme pred svima u sali za ručak, a prvo pojačanje crno-belih ove zime Slobodan Urošević odlučio se za pesmu ‘Moji su drugovi’. Nije mu bilo prijatno, to se videlo, ali je uspeo da ‘izvuče’ pesmu dobrim glasom.

Kad smo već kod ručka, u ‘Zemunelu’ važi pravilo da ko zakasni na ovo okupljanje, stavlja 50 evra u crno-belu ‘kasicu prasicu’. Ovog puta, to su bili Zoran Tošić, Marko Janković, Nebojša Kosović, ali i pojedini članovi stručnog štaba na čelu sa Miroslavom Đukićem.

To će još kako napuniti kasicu, čiji je blagajnik Vladimir Stojković i koji je, u svom stilu, kroz doskočice dočekao zakasnele saigrače i trenera.

U prilogu ‘TV Partizan’ možete videti i kakve treninge stručnjak za golmane Nemanja Jovšić sprema svojim pulenima, biće tu dosta vatre, iskakanja iz vagona…

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter