2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LAZOVIĆ U PROBLEMU: Može li Zvezda da iskoristi ovu situaciju i vrati ljubimca navijača na ‘Marakanu’!?

Objavljeno: 16.01.18 u 16:26

Darko Lazović pominjan je ove zima kao jedna od planiranih transfer „bombi“ tima iz „Lutice Bogdana“, ali su u jednom trenutku sve priče oko njega utihnule.

Ipak situacija u kojoj se fudbaler italijanske Đenove trenutno nalazi nije nimalo sjajna za njega i neizvesno je gde će nastaviti dalju karijeru.

Naime, lokalna štampa iz Đenove piše da je trener „grifona“ Davide Balardini nema Lazovića u svojim planovima, a isto tako trenutno nakon što je Čačanin odjavio Briž nema ni novih ponuda za njega.

Ovu situaciju sigurno prate i iz Crvene zvezde, čije je rukovodstvo već izrazilo želju da nekadašnjeg kapitena vrati na stadion „Rajko Mitić“. Videćemo hoće li im to na kraju i poći za rukom.

Lazović je u dosadašnjem delu prvenstva odigrao deset utakmica za Đenovu, a nakon dolaska Pedra Pereire jasno je da će za našeg internacionalca biti još manje šansiu nastavku prvenstva.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter