5
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Kakav bi to transfer bio, pravi se tandem Leandre Tavamba – Joan Gufran?!

Objavljeno: 14.01.18 u 23:56

Jedan od većih transfera mogao bi da se desi ove zime, a u njemu bi učestvovao klub iz Humske.

Kako je ovo period koji je poptuno u znaku prelaznog roka, stigla je nova informacija o mogućem zanimljivom transferu.

Prema saznanjima HotSporta, sledeča meta turskog prvoligaša jeste Leandre Tavamba. Potraga za napadačem počela je nakon što se ustanovilo da je odlazak Adisa Jahovića, prve udarne igle, neminovan. Makedonac koji je najbolji strelac lige bi trebalo da ove zime napusti klub, te je jedna od opcija za zamenu i Kamerunac.

Geztepe je u proteklom periodu pojačanja već tražio među ‘večitim rivalima’. Prvo su želeli Gelora Kangu koji ih je početkom januara odbio, a potom i Marka Jevtovića iz Partizana. Reč je o klubu koji je jedan od bogatijih u Turskoj. a u tom timu već nastupaju Adama Traore, Andre Kastro, Joan Gufran

Čelnici Partizana su Tavambu izdvojili kao nekoga ko bi mogao ove zime da napusti Humsku jer je u Partizanu dostigao maskimum i najbolji je momenat za to, dok je napadač na okupljanju pri početku priprema poručio da je zadovoljan klubom i da bi iz Humske otišao u slučaju ponuda iz Premijer lige ili Bundeslige.

FOTO: STARSPORT

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

5 Komentara

  1. Vidim neki forumaši su nervozni kad pročitaju komentare drugih ! Za nauk,prvo sebe trebaju promeniti pa će i drugi imati manje razloga za provokacije i uvrede .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter