5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOBRO PROŠAO: Evo koliko je plaćeno prvo zimsko pojačanje… (FOTO)

Objavljeno: 13.01.18 u 11:53

Generalni direktor bio je nešto transparentniji od sportskog, pa je novinarima otkrio o kojoj sumi se radi prilikom transfera Slobodana Uroševića.

Mladi levi bek pre dva dana potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i najavio borbu za poziciju sa još dvojicom konkurenata, Nemanjom G. Miletićem i Nemanjom Antonovim.

Sam Urošević je izjavio da se sa crno-belima dogovorio za 10 minuta, a izgleda da je tako bilo i između klubova.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je novinarima koliko iznosi cena koju će šampion platiti Napretku.

– Kruševljanima sleduje 80 hiljada evra, dogovoreno je da im platimo u ratama. Igrač je dobio korektan ugovor, ali sada ne bih iznosio ostale detalje u javnost zbog pristojnosti – istakao je Vazura.

FOTO: STARSPORT

Sada je pred sportskim sektorom nekoliko novih izazova, pre svih završetak posla sa Raćom Petrovićem i Đorđem Ivanovićem iz Spartaka, ali i potencijalnim odlascima, Evertona i Leandrea Tavambe.

0
0

5 Komentara

  1. Dolaskom Urosevica PArtizan je u mogucnosti prodati levog beka Miletica za fine pare. Mislim da je taj transfer dosta izgledan. Miletic je vredan decko, sa pristojnom cenom i odlicno odradjenom sezonom, super minutazom kao standardan clan prve jedanaestorice. Kljucni problem za Partizan u ovom prelaznom, a koji se mora uspesno resiti, je na poziciji zadnjeg veznog. Ne bude li se nasla zamena , ali adekvatna za Evertona onda se on mora zadrzati! Prica koja se protura od Ilijeva kako on ne samo nece igrati prvi mec sa Viktorijom vec ni drugi jer ce se spremati u tom slucaju kao rezervna opcija…ne pije vode. Zasto ga ne bi zadrzali do kraja prvenstva? Nema ozbiljnih razloga da to ne ucine! Evo zasto. SPAL ce ispasti i nece biti vise zainteresovana ni jedna strana u tom sada spojenom sudu! Sta ce Everton u Serie B? I zasto bi SPal dovodio Evija za 800K po godini za drugu ligu! Dakle, PArtizan bi imao sansu da uveri Evija da produzi ugovor za par godina i da ga onda proda. Nista nije nemoguce,ako se zeli, naravno!
    Sto se tice pozicije zadnjeg veznog, zasto ne bi Djuka pokusao sa Celavkom Mileticem, on mi lici po igri na pravog zadnjeg veznog! Brz, odlicnih procena u odbrani, dobar pregled igre, ma cmok! Treba ga isprobati na toj poziciji, ja sam uveren da je on igrac X-faktor za ovu situaciju!. NAravno, treba kupiti jednog pouzdanog igraca.
    Partizanu vode neku cudnu,po meni pogresnu politiku. Radije bi kupili za povoljnu cenu igraca i skromnije ga placali ….! Ima dosta primera za takve akcije koje su imali. Umesto toga je mnogo pametnije dovesti kvalitetnog a slobodnog igraca koji bi bio dobro placen. To radi Zvezda i to je privlacnija politika za dovodjenje boljih igraca i povoljnija varijanta za sam KLub jer dovodi vrednijeg igraca kojeg moze kasnije prodati za vece pare! Ne bude li napredovao-raskid ugovora na poluvremenu sezone, svakako nista nismo ulozili u njega!
    Na samom kraju, pitanje Tawambe…. vidim da je PArtizan u ocekivanju dobre ponude za Tawambu ,osim Olijeve. Oli ocigledno pokusava da uvezze kupovinu Tawambe sa prodajom Partizanu Zdjelara….! PArtizan to treba izbeci prodajom TAwambe negde drugde i otvoriti priliku da se Zdjelar dobije u izolovanom transferu za male pare. Cini mi se da je to izgledna stvar koju u PFC nastoje da izvedu. Inace, zamena za Tawambu je mali Suma a dolazak top prospekta lige, Ivanovica bi potpuno zatvorio tu rupu u timu koja bi nastala odlaskom Tawy-ja.PArtizan treba dva vrsna napadaca i dodatno jednog kometitivnog centarhalfa plus desnog beka. Prva dva su izglednija kao stranci, jedan od njih radi Evrope verovatno Oumaru, a druga dva iz domace lige. Racca bi bio kao veliki plus za domaca takmicenja i za sledecu sezonu.Imam neki cudni osecaj da bi Ika mogao da iznenadi sa dve bombonjere, npr. dva besna bika from SouthAmerika!!! Daj bozze da se neki novi tandem DjuLe sloze i umnoze u sampionskom timu!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo poželite Evertonu mnogo sreće u novom klubu.On je pružio više za ovo vreme nego pojedini koji su čak i ponikli u Partizan.Takav radnik kao Everton retko se nadje.Sve najbolje .Vi neznate šta znači rad .Neznate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter