10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SA PONOSOM OBJAVILA: Ben je konačno potpisao! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.18 u 22:24

Crvena zvezda je i zvanično dobila svoje prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Nakon uspešnih pregovora Crvena zvezda i El Fardu Ben potpisali su ugovor!

Dosadašnji napadač Olimpijakosa, fudbaler kojeg je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević već trenirao u Grčkoj, pojačao je konkurenciju u Zvezdinom napadu.

Ugovor je potpisan na dve i po godine.

FOTO: Crvena zvezda

Sutra ujutru u ekskluzivnoj emisji Zvezda TV navijači Crvene zvezde moći će da još bolje upoznaju novog Zvezdinog fudbalera.

0
0

10 Komentara

  1. Бен је лош играч.Ево ови из партизаиа то могу да потврде.Правио вам малу децу летос.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaista veliki uspeh! Ben je bio ozbiljan igrač u redovima Olimpijakosa, gde je ostavio neizbrisiv trag, ali na tribinama stadiona, gde je provodio najveći deo vremena. Jako je bitno i to što on dolazi sa Komorskih ostrva, veoma jakog fudbalskog centra, po jačini u istoj ravni kao reprezentacija Vatikana. Očekujem da će Ben sada da rastura po Super ligi Srbije i ligi Evrope! Tako barem ispada posle izjava menadžmenta Zvezde, koje je sa olakšanjem saopštilo da je Ben konačno potpisao. Samo da ne bude ovaj Ben na nivou Onjila, Parkera ili Rikardinja! Videćemo i to čudo!i

    0
    0
    Odgovori
    • Opet mudrolije deteta sa nadimkom karaktera iz crtanog filma…. cesto i opsirno pises i analiziras u nadi da ce neko pomisliti da si strucan…ali nada je sve manja… dani prolaze, niko te ne shvata ozbiljno…samo gubis vreme i ljudi ti se smeju…. tuzan si i jadan…

      0
      0
      Odgovori
    • Ben je ozbiljan igrac koji je ostavio neizbrisiv trag na napacenim dusama navijaca JSD.Kako to da jedan tako los igrac dodje u BG i napravi od vas salu?!

      0
      0
      Odgovori
  3. Zvezda dovodi ozbiljna pojacanja za razliku od Partizana koji ih ima u magli…ni jedno konkretno ime se ne pominje kada je Partizan u pitanju a igraci ce otici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter