0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAVAMBA OTVORENO: Ovde bi Kamerunac želeo da nastavi karijeru, ali koliko je to realno…

Objavljeno: 12.01.18 u 15:36

Jedan od onih koji ima realne šanse da ove zime napusti Humsku jeste Leandre Tavamba.

Čelni ljudi Partizana su javno izneli stav da je trenutno najbolji trenutak za prodaju stamenog napadača.

Partizan je danas krenuo sa pripremama za nastavak sezone i velika iskušenja koja ekipu Miroslava Đukića čekaju počevši od sredine sledećeg meseca i prve utakmice sa Plzenom. Okosnica tima koja je igrala na jesen, tu je još uvek, a jedan od važnijih igrača koji bi mogao da napusti Humsku ove zime jeste Leandre Tavamba.

Kada su u pitanju stranci, Tavamba uz Evertona Luiza ima najzrelije šanse da ode iz Partizana u ovom prelaznom roku, što je i zvaničan stav crno-belih. Danas je Miroslav Đukić u SC Teleoptik održao prozivku, a pred medije je stao i Tavamba koji je govorio o željama za nastavak sezone:

– Drago mi je zbog ponuda iz inostranstva, mislim da je Partizan dovoljno dobra ekipa za mene i kada bih odlazio, to bi jedino bili timovi višeg nivoa. Recimo Engleska, Nemačka ili Italija, a najviše mi odgovara Premijer liga, mada ne bih imao ništa protiv ni Bundeslige, rekao je Tavamba.

Iz SC Teleoptik: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter