0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MARSELINJO O MAKSIMOVIĆU: Sigurno će igrati, ali nije izvesno da li će ostati u klubu

Objavljeno: 12.01.18 u 16:40

Taman što se ućinilo da dolaze bolji dani na Mestalji za srpskog reprezentativca, Valensija je neočekivano pojačala konkurenciju na sredini.

A sve to zbog šanse na držištu koja se stvorila i dobrog igrača kojeg su Slepi miševi dobili po finoj ceni.

Reč je o Frensisu Kokelanu, defanzivnom vezisti koji se za 15 miliona preselio iz Arsenala u Valensiju. To je još jedno zvučno ime na Mestalji, a pritom i konkurent na sredini terena Nemanji Maksimoviću. Reprezentativac Srbije je igrao od početka protiv Las Palmasa u Kupu Kralja, postigao gol i činilo se da će kupiti minutažu kod trenera Marselinja, pogotovo zbog činjenice da će po prvi put biti starter u Primeri, za vikend protiv Deportiva, zbog suspenzije Kondogbije.

– Kada je Maksimović u pitanju, reci ću vam da različite situacije mogu da se dogode do 31. januara. Mogu da kažem da sam siguran da će igrati protiv Deportiva, ali ne mogu da kažem da ili ne kada je njegov ostanak u klubu u pitanju“, rekao je Marselino i dodao da ne želi da gomila igrače na istoj poziciji i da će svi koji su višak verovatno otići. Kupili smo Kokelana zato što se dogodila šansa na tržištu za tako nešto. Bili smo zainteresovani za njega tokom leta, a sada se stvorila prilika da ga dovedemo i mnogo smo lakše došli do dogovora nego što sam očekivao, rekao je trener Valensije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter