4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PO SVAKU CENU: Partizan ne odustaje od veziste, poznata i cifra koju nudi za obeštećenje!

Objavljeno: 11.01.18 u 09:51

Subotičani žele da zarade 400.000 evra od prodaje Đorđa Ivanovića i sledi novi sastanak sa čelnicima kluba iz Humske.

Na prvu loptu Spartak iz Subotice je odbio da proda Đorđa Ivanovića (22) Partizanu, a kako saznaje HotSport sledi novi sastanak predstavnika dva kluba sa ciljem da se pokuša sklopiti angažman.

Najbolji igrač jesenjeg dela Superlige se izjasnio da želi da karijeru nastavi u Humskoj, a to bi crno-bele trebalo da košta oko 400.000 evra i plus procenat od dalje prodaje veziste u inostranstvo.

Prvi čovek kluba Dragan Simović je jasan u zahtevima i glatko je odbio 200.000 evra, smatrajući da Ivanović vredi vise. U jednom trenutku se pojavila Legija iz Varšave, ali su kupili od Dinama iz Zagreba kapitena Antolića i zatvorili mesto u veznom redu.

Sada je na potezu Partizan da pojača ponudu, a ako se slože kockice posao bi mogao da bude završen u narednih dan do dva.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Partizan dovodi mladog beka Vucica iz Zemuna! 100 % tacno! I Rajkovica centarhalfa, povremenog reprezentativca!
    Postoji mogucnost da prodamo Marka Jankovica Benfiki za 8 mil. evra. Bilo bi zanimljivo ko bi mogao da ga zameni na krilu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlican i mlad igrac, vrlo versantilan. I proliferantan…! Aha.Bassam pametan,a?!
    Sala na stranumomcina je i svakako je pravi igrac za Sampiona Srbije! A i Nikolic je dobar igrac, klasicni spic, samo je pitanje da li nam sada bas treba. Cini mi se da ce pre biti sklopljen posao sa Kraljem i da iz Sapca dovedemo Matica! U svakom slucaju, PFC mora da pozuri, pocinju pripreme a I Tawamba odlazi sigurno. Pored ovih mogucih solucija za Partizan je najvaznije da dovede Raccu i Zdjelara. To je naprosto MUST.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imamo jak vezni red i oni opet tu pojacavaju? Umesto koga ce igrati, unesto Bambija, Sume ili Dace? Djole je ozbiljan igrac, al odbrana je gora od svajcarakog sira…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter