0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NEMCI PIŠU: Potop jednog od najvećih naših talenata i otkrovenja na Mundijalu u Južnoj AFrici, prelazak u drugu ligu?!

Objavljeno: 08.01.18 u 18:40

Nemačka štampa aktivno izveštava o mogućim transferima kada je tamošnji prelazni rok u pitanju.

Jedan od onih o kojima je pisano jeste i srpski internacionalac koji trenutno nastupa za ekipu Augzburga.

Radi se o jednom od naših najvećih talenata u poslednjim godinama, Gojku Kačaru koji trenutno nema veliku ulogu u bundesligašu. Njemu u Augzburgu ugovor ističe na leto, tako da je za taj nemački klub poslednja prilika da ga proda ovog prelaznog roka. A najzainteresovaniji je drugoligaš Darmštad.

Tim koji je u zoni ispadanja trenutno u drugom rangu Nemačke, odnosno trener Dirk Šuster, prema pisanju poznatog ‘Bilda’ želi da angažuje nekadašnjeg igrača Vojvodine. Kačar se fudbalski afirmisao na Karađorđu, da bi u Herti takođe igrao veoma dobro, a i na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi pre nešto manje od osam godina.

Posle Herte je Kačar nosio dres Hamburga u kojem je igrao veoma dobro sve do nekoliko povreda koje su ga u poptunosti izbacile iz forme. Potom je bio na pozajmicama u drugom timu Hamburga i Osaki, da bi pre dve godine pojačao Augzburg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter