0
Evropske lige

SJAJNA PREMIJA: Sačuvao gol protiv Lestera, evo kako je nagrađen (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.18 u 17:18

Engleski trećeligaš Flitvud je u borbi za šesnaestinu finala FA Kupa, remizirao bez golova protiv Lestera, a ovakav ishod doneo je čuvaru mreže ovoga tima lepu nagradu.

Naime, jedna picerija koja je i sponzor ovog kluba iz engleske Lige 1 je, uoči susreta sa šampionom iz 2016. goine, obećala gomlanu Krisu Nil besplatnu picu tokom cele godine ukoliko ostane nesavladan protiv „Lisica“.

Ovo je Nilu pošlo za rukom, pošto je pomenuti susret završen bez pogodaka, pa mu je na kraju pripala ova neobična ali lepa premija.

Mora se reći da je čuvaru mreže Flitvuda posao bio dosta olakšan pošto na ovom susretu nisu nastupili mnogi prvotimci premijerligaša, među kojima i najveće opasnosti po njegov gol Džejmi Vardi i Rijad Marez.

Ipak, svakako da nije bilo baš tako jednostavno ostati nesavladan protiv protivnika koji igra dva ranga iznad, a reč je reč…

Izvor:Youtube/GO SPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter