3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE TAVAMBA: Zašto bih uopšte želeo da idem iz Partizana!?

Objavljeno: 06.01.18 u 17:56

Kamerunski napadač trenutno uživa u zasluženom odmoru u svojoj domovini i čini se da ne razmišlja previše o sledećim koracima.

Još i pre nego što se jesenji deo sezone okončao mediji su počeli da sele Leandrea Tavambu iz Humske, gde je za godinu dana svojim izdanjima osvojio srce navijača Partizana.

Poslednje vreme su se pojedini italijanski klubovi pominjali kao potencijalna naredna destinacija za gorostasnog napadača, ali on trenutno ne razmišlja previše o budućnosti pošto prema njegovim rečima uživa u Beogradu.

– Svestan sam da na internetu može svašta da se nađe, ali igrač sam Partizana i to je jedino bitno. Trenutno sam na odmoru kod kuće u Kamerunu, a ovde i nemam internet, tako da ne znam koji su sve klubovi zainteresovani za mene-, rekao je Tavamba u razgovoru za „Alo“.

Kao što su Kamerunca zavoleli navijači Partizana, isto tako je on zavoleo i klub i zemlju u kojoj trenutno nastupa.

– Presrećan sam u Partizanu, što se vidi po statistici. Jasno je uočljivo koliko sam napredovao otkako sam stigao u Beograd. Ovde igram najbolji fudbal u karijeri i zašto bih uopšte želeo da idem. Uz to, Beograd je grad koji sam zavoleo, mogu da kažem da je moj. Upoznao sam nekoliko Afrikanaca ovde, neke čak i iz mog Kameruna, i svi uživaju. Stalno se priča o nekom rasizmu, a ja vam kažem da ga u Srbiji toga nema- zaključio je Tavamba.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter