2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kanga odjavio turske bogataše, a sledeća meta je vezista Partizana?! (FOTO)

Objavljeno: 06.01.18 u 23:58

Sadašnji igrač sredine terena šampiona Srbije bi uskoro mogao da postane saigrač Joana Gufrana u Turskoj.

Turski klubovi očigledno pomno prate fudbalsku situaciju u našoj zemlji.

Ima i šta da se vidi, pogotovo ove sezone kada su oba srpska najveća kluba uspela da prođu u nokaut fazu Lige Evrope. Prema saznanjima HotSporta, turskom Geztepeu je izratito zanimljiv Marko Jevtović, vezista crno-belih.

Pomenuti klub iz tamošnje Super lige je ranije ove zime želeo Gelora Kangu koji je brzo odbio Turke, tako da su se okrenuli ka Jevtoviću kao igraču na poziciji koju takođe traže ovog prelaznog roka. Prema poslednjim informacijama, Geztepe se raspitivao u Humskoj za cenu Jevtovića, a konkurenciju ima u klubu iz svoje zemlje – Kašimpaši, koja takođe prati srpskog veznog fudbalera.

Jevtović se ove zime već pominjao kao neko ko bi mogao da napusti Humsku pošto mu na leto ističe trogodišnji ugovor sa crno-belima, a njegova naredna stanica bi mogla da bude baš Turska. Kako bi i Everton mogao da napusti Partizan, želje čelnika šampiona Srbije za ovaj prelazni rok su Saša Zdjelar i Radosav Petrović.

Geztepe spada u red onih turskih klubova koji mogu da priušte dobra inostrana pojačanja, a to su pokazali sa poznatim francuskim fudbalerom Joanom Gufranom koji je tu od prošle godine. Sem njega, u Geztepeu trenutno igraju Adama Traore, Andre Kastro, Beto, Sabri Sarioglu, ali i Miloš Kosanović koji je na pozajmici iz Standarda.

FOTO: STARSPORT

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter