3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČESI PIŠU: Sparta posle Zvezdine lekcije žarko želi Kangu, ali crveno-beli imaju drugi plan!

Objavljeno: 03.01.18 u 11:12

Crvena zvezda će učiniti sve da zadrži jednog od najboljih organizatora igre koje je imala ove decenije.

U moru ponuda koje stižu za Gelora Kangu, jedna je došla i iz redova ovogodišnjeg Zvezdinog rivala u Ligi Evrope, kog je srpski klub porazio u oba meča kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kasnije je Gabonac sa timom Vladana Milojevića stigao do šesnaestine finala Lige Evrope, pa je interesovanje značajno poraslo.

Česi pisu da Sparta iz Praga želi Kangu, ali bi morali baš mnogo da se ‘isprse’ da bi privoleli i Zvezdinu upravu i igrača da ga dovedu u prestonicu Češke.

Jer, crveno-beli imaju drugačiji plan. Gabonac je blizu produžetka ugovora i na Marakani očekuju da će mu cena tek skočiti pošto Zvezda igra u Ligi Evrope.

0
0

3 Komentara

  1. Po našim medijima je pisalo kao gotova stvar da Kanga prelazi u Lokomotivu, iz Moskve?! Ali, ovi iz Lokomotive nisu baš vesla sisali! Igrao je taj Kanga već u Rusiji. Došao je on iz, ako se ne varam, Amkara u Zvezdu. U Amkaru mu je bio istekao ugovor i zamislite taj Amkar mu nije ponudio produženje istog, nego je brže-bolje Kangu dao gartis. Eto, toliko je dobar utisak ostavio Kanga u Rusiji! Uostalom, učinak Kange u Amkaru je bio jednak njegovom sadašnjem učinku u ligi Evrope! Drugim rečima, njegov učinak je bio – „čista nula“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter