4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Jedan od najboljih igrača Partizana na pragu odlaska u Seriju A?! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.17 u 10:34

Bliži se početak prelaznog roka i klubovi širom Evrope već pikuju pojačanja za zimu.

Kako je HotSport ranije pisao, ono što se potencijalno ne bi svidelo navijačima aktuelnog šampiona jeste odlazak ovog igrača.

Nije igrao u finišu sezone zbog povrede, ali je Marko Janković u brojnim utakmicama bio najbolji igrač Partizana. Kako saznaje HotSport za vezistu je zaintresovana Atalanta, čiji su skauti dali zeleno svetlo da se pokuša sa završavanjem posla u januaru.

Kontakti dve strane su uspostavljeni i posle praznika treba da uslede konkretni koraci. Partizan u slučaju dobre ponude neće praviti probleme igraču da se okuša u „kalču“, a Janković je pre dolaska u Humsku već imao internacionalnu karijeru u Olimpijakosu i Maribiru. Pored Crnogorca i Kamerunac Tavamba je na prodaju i za obe pozicije već se uveliko traže naslednici u Humskoj.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. za dobre pare slobodno neka ide. Igrac koji odigra jednu odlicnu utakmicu a onda ga na sledecih 5 nema nigde nije dobra nego prosecan, mozda i malo ispod

    0
    0
    Odgovori
  2. Jankovic ima dobre momente (protiv YB u Cirihu, protiv Javora u Ivanjici najbolji) A za adekvatno obestecenje vredi prodati ga, nije nenadoknadiv. Tawamba polusezona zivota, i on je dostigao svoj vrhunac, treba ga prodati. Obradović Gajić Zdjelar Ivanovic Gogua, i otkupiti Panticev ugovor, e to su prava pojacanja za PFC

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter