2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan iskusnog desnog beka dovodi iz SLS, nije Aksentijević…

Objavljeno: 28.12.17 u 10:05

Spominjao se povratak Nikole Aksentijevića, a sada je aktuelan iskusni defanzivac sa internacionalnim iskustvom.

U prelaznom roku često postoji nekoliko opcija, a Partizan hoće dva nova defanzivca na bočnim pozicijama. Za levi bok je planiran Slobodan Urošević (24) iz Napretka sa kojim traju pregovori, dok je za suprotnu stranu, kako saznaje HotSport, trener Miroslav Đukić izabrao Marka Putničanina (30) iz Voždovca.

Spominjao se povratak Nikole Aksentijevića, koji je posle Muskrona šest meseci igra za Radnički iz Niša, ali su izgleda u Humskoj prelomili da pored zamenika kapitena Miroslava Vulićevića još jedan iskusan igrač bude pozadi.

Rođeni Beograđanin karijeru je gradio u Zemunu, Bezaniji, Donjem Sremu, Radniku i nastupao je dve sezone za Dinamo iz Tirane, a godinu dana je nosio dres ekipe Zetsu (Kazahstan). U Voždovac je stigao u leto 2016. godine i na 54 meča postigao je tri pogotka, a ostaje da se klubovi dogovore oko eventualnog transfera.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter