0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

BARSI PRETI NOVI SLUČAJ ‘NEJMAR’: Englezi plaćaju klauzulu i vode uzdanicu Katalonaca!?

Objavljeno: 28.12.17 u 20:30

Više ni višemilionske klauzule o otkupu ugovora nisu neka zaštita, pa su bogati klubovi često spremni da je isplate da bi dobili ono što žele.

Barselona je to i te kako osetila na svojoj koži ovog leta, kada je prebogati vlasnik Pari Sen Žermena izdvojio vrtoglavu sumu novca za jednu od njihovih najvećih zvezdi, Brazilca Nejmara.

Ovoga puta na meti rivala nalazi se defanzivac Samjuel Umtiti, čija klauzula od 60. 000. 000 evra ne bi trebala da predstavlja neki problem za engleske timove.

Prema pisanju „Dejli mejla“, mančesterski klubovi ali i londonski Čelsi već merkaju francuskog štopera, koji se trenutno oporavlja od povrede.

Dvadesetčetvorogodišnji Umtiti važi za jednog od najboljih mladih defanzivaca na svetu, pa je normalno da je privukao pažnju bogatig klubova, a nakon što je Liverpul za Van Dajka izdvojio oko 84. 000. 000 evra, njegova klauzula i ne deluje toliko strašno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter