0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Defanzivac Napretka oblači crno-beli dres, ali čiji? (FOTO)

Objavljeno: 26.12.17 u 21:10

Fudbalski klub Partizan planira evropski pohod na proleće. Za to su potrebna pojačanja, a prvi deo slagalice Ivica Iliev mogao bi da pronađe u Kruševcu. Crno-belima posao bi mogao da pokvari Šturm.

Srpski mediji danas su objavili da je Partizan zainteresovan za levog beka Napretka iz Kruševca, dvadesetrogodišnjeg Slobodana Uroševića. Fudbaler ‘čarapana’ nalazi se na odmoru, ali je odvojio vreme da za HotSport prokomentariše naslove u srpskoj štampi.

– Partizan je pokazao interesovanje, kao i još neki klubovi, naši i inostrani. Videćemo šta će se dešavati na tom polju. Ja sam i dalje igrač Napretka – kaže Urošević.

Kako HotSport nezvanično saznaje, Partizan će imati ozbiljnu konkurenciju, jer je za usluge reprezentativca interesovanje pokazao i austrijski Šturm iz Graca, koji su takođe crno-beli.

– Interesovanje klubova prija, trenutno sam na odmoru, kada se budem vratio sešću sa ljudima iz kluba i odlučićemo šta je najbolje za klub, a i za mene – poručuje Urošević.

FOTO: STARSPORT

Urošević je rođen u Beogradu pre 23 godine, karijeru je počeo na Banjici u Radu, od 2014. godine nosi dres Napretka, a kao pozajmljeni igrač nastupao je u BASK-u i OH Leuvenu.

Debitovao je za reprezentaciju Srbije 2016. godine, a sa Srbijom do 19 godina osvojio je zlatnu medalju na prvenstvu Evrope 2013. godine.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter