1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PRILIKA ZA ZVEZDU: Reprezentativac Srbije i bivši fudbaler crveno-belih postaje slobodan igrač!?

Objavljeno: 24.12.17 u 16:03

Jasno je da Crvena zvezda želi da u prolećni deo sezone uđe sa još snažnijim sastavom, a iskusni defanzivac bi se svakako uklopio u te planove.

Iako je u Olimpijakos stigao kao veliko pojačanje, Jagoš Vuković, bi već posle jedne polusezone mogao da napusti stadion „Jorgos Karaiskakis“.

Dvadesetdevetogodišnji reprezentativac Srbije nije u planovima trenera Takisa Lemonisa, koji je već dao odrešene ruke nekolicini igrača među kojima je i još jedan naš fudbaler, Saša Zdjelar.

Prema pisanju grčkih medija, srpski štoper je već obavio razgovore sa upravom kluba iz Pireja i uskoro bi moglo da dođe i do raskida saradnje. Ovo bi svakako moglo da otvori šansu i Crvenoj zvezdi, koja je danas i definitivno odustala od angažovanja Nemanje Milunovića iz BATE-a, a Vuković kao reprezentativac bi svakako bio veliko pojačanje u centralnom delu odbrane.

Hoće li vicešampion Srbije krenuti u „napad“ na svog nekadašnjeg igrača saznaćemo ubrzo, ali za početak se verovatno čeka da Vuković i zvanično dobije „čiste papire“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter