0
Fudbal

ROBERT PROSINEČKI: Zvali su me iz BIH, a onda…

Objavljeno: 23.12.17 u 17:05

Legenda hrvatskog fudbala i Crvene zvezde Robert Prosinečki otkrio je da je dobio poziv Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, ali da se posle toga više niko nije javio.

Bosna i Hercegovina je i dalje u potrazi za novim selektorom. Iako je favorit bio Fatih Terim,turski stručnjak se odlučio za Galatasaraj, te je sada knjiga spala na dva slova. Jedno je Amar Osim, a drugo je Robert Prosinečki.

– Obavio sam razgovor pre mesec dana, to je sve pisalo u medijima, i tada sam dao izjavu o tome. Bili su kod mene ljudi zaduženi za struku u BiH savezu, rekli su da razgovaraju sa kandidatima i posle toga – nemam pojma. Kasnije nisam dobio nikakvu informaciju – rekao je Robert Prosinečki za Sportske novosti.

Zanimljivo je i to da su tri kandidata bila iz Srbije, reč je o Slavoljubu Muslinu, Dragomiru Okuki i Vladimiru Petroviću Pižonu. Ipak, oni nisu u užem izboru za selektora ‘zmajeva’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter