0
Evropske lige

FOTO: FK SARAJEVO

REPREZENTATIVAC SRBIJE UŽIVA U SARAJEVU: Dolazak ovde bio je pravi potez (FOTO)

Objavljeno: 23.12.17 u 11:57

Dvadesetčetvorogišnji vezista Miloš Stanojević Superligu Srbije zamenio je Premijer ligom Bosne i Hercegovine, dres Radničkog dresom FK Sarajeva.

Za manje od šest meseci postao je miljenik Horda zla, ali i trenera Husrefa Musemića. Reprezentativac B selekcije Srbije je postao udarna igla u veznom redu bordo-belih, na terenu je proveo 1134 minuta, ubeleživši tri asistencije.

– Napravio sam odličan potez dolaskom u Sarajevo. Organizacija u klubu je odlična. Atmosfera na utakmicama takođe. Prvi deo sezone smo dobro odigrali, verujem da u prolećnom delu možemo još bolje. Zadovoljan sam svojim učinkom i velikom podrškom koju dobijam od navijača. Velika smo porodica i taj kult se oseća na svakom koraku, kaže Stanojević.

Dobrim igrama u BiH Stanojević se našao na radaru mnogih klubova, odlazak nije u planu ali…

– Uživam u Sarajevu, imam priliku da igram i želim da ostanem. Međutim, nikada se ne zna šta će doneti sutra, zagonetan je Stanojević.

Ubljanin je u karijeri nastupao za Rad, Mladost iz Lučana, Napredak i Radnički iz Niša, u kome je stekao status reprezentativca Srbije.

FOTO: FK SARAJEVO
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter