4
Evropske lige

FOTO: Twitter

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Direktor PSŽ otkriva koga želi da dovede u Pariz! (FOTO)

Objavljeno: 22.12.17 u 12:12

– Ovo što se spominje u medijima nije tačno, a istina je da želimo drugog igrača sa prostora bivše Jugoslavije – istakao je Enrike Artero.

Veoma pompezno su Italijani najavili da je Pari Ser Žermen spreman da izdvoji čak 170 miliona evra i plati toliku sumu Laciju za Sergeja Milinković- Savića.

HotSport je uspeo da dobije ekskluzivan odgovor od direktora PSŽ-a Enrika Artera, koji je alfa i omega kada su u pitanju transferi i njemu pripadaju zasluge za dolaske superstarova Nejmara i Kilijana Mbapea.

Funkcioner koji je godinama radio u Portu pre selidbe u Pariz ceni naše igrace, ali ima druge planove i neće da ‘pazari’ za novogodišnje praznike u Rimu.

– Mogu da istaknem da ovo što se spominje u medijima nije tačno. Istina je samo da želimo drugog igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a na tu misiju smo fokusirani vec duži period – poručio je Artero ekskluzivno za HotSport.

Ostaje da se sačeka 2018. godina, pa da ‘sveci’ i Artero otkriju sledeći korak velikog francuskog giganta…

FOTO: Twitter
0
0

4 Komentara

  1. Ne znam kako je ovaj Artero preko noći izbio u prvi plan. Pa, čovek nema blage veze s fudbalom! Tu pred očima su mu Kanga, Frimpong i Boaći „nemilosrdni“ strelac iz penala, sa i oko gol linije, dobro poznat lik, sa fudbalskih njiva Srbije (koje liče na igrališta).
    Otvoreno pismo Enriku Arteru! Enrike, čoveče, ne budi glup, odmah reaguj i dovedi ove dragulje iz zvezdinog tima! Ti nisi svestan šta gubiš ako ne dovedeš ove kapitalce. Verovatno si čuo za grupnu fazu lige Evrope?! Da, naravno, uopšte nisam sumnjao. Pa, u toj grupi „H“ je igrala C.Zvezda. E, ta Zvezda ima tri vanserijska fudbalera Kangu, briljantnog driblera izuzetne brzine, Frimponga, gorostasnog štopera, koji je tata-mata za driblinge protivnika i Boaćija, napadača svetskih razmera, nemilosrdnog strelca iz penala, sa ili oko gol linije. Sa njima trojicom PSG će biti planetarni šampion, kao od šale! Cena: prava sitnica: 450 miliona Evra (u društvenoj igri „Monopol“). Rok ističe! Imaš još malo vremena a vreme je novac!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter