0
Evropske lige

SVE MANJE ŠANSE ZA PARTIZAN: Mitrović od ove zime crveno-beli!?

Objavljeno: 15.12.17 u 19:53

Izvesno je da će srpski napadač tokom zimskog prelaznog roka napustiti redove Njukasla, a spisak zainteresovanih klubova za njegove usluge sve je veći.

Verovatno je i samim navijačima Partizana priča oko povratka Alkesandra Mitrovića u Husmku delovala kao naučna fantastika, a nakon što se u trku za njegovo dovođenje uključilo još nekoliko bogatijih klubova od srpskog šampiona, jasno je da su sada šanse još manje.

Prema pisanju grčkih medija, novi klub koji je zainteresovan za reprezentativca Srbije je tamošnji šampion Olimpijakos. Klub iz Pireja ove godine ne blista ni u grčkom šampionatu, a ni u Evropi gde su eliminisani posle grupne faze Lige šampiona.

Pirejski klub želi da u zimskoj pauzi dobro ojača svoje redove u pokušaju da odbrani primat u domaćem šampionatu, a od januara bi špic napada mogao da čini srpski duo Mitrović-Đurđević, budući da su Ben i Emenike već viđeni na izlaznim vratima „Karaiskakisa“.

Plan crveno-belih jeste da napadača „Svraka“ prvo dovedu na pozajmicu, sa opcijom da na leto otkupe njegov ugovor od premijerligaša.

Mitrović ove sezone, kao i prethodne, ne dobija previše šansi u timu Rafaela Beniteza, a kako nas naredne godine očekuje Svetsko prvenstvo napadač bi da pronađe sredinu u kojoj bi igrao redovno.

Pored Olimpijakosa, za igrača Njukasla zainteresovan je i još jedan bivši Mitrovićev klub, Anderleht, a pominju se i Torino, Brajton i sve manje realni povratak u Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter