2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SVE VIŠE ZAINTERESOVANIH: Boaći tera iz kluba ljubimca Grobara!?

Objavljeno: 11.12.17 u 17:30

Sve je izvesnije da će nakon odličnog jesenjeg dela šampionata Ričmond Boaći napustiti stadion „Rajko Mitić“, samo je pitanje na koju će stranu.

Tokom prethodnog perioda u javnosti su se pojavljivala imena nekih od zainteresovanih klubova, spekulisalo o ciframa na ime obeštećenja, a sada danas nam „ESPN“ donosi vest o interesovanju Njukasla za napadača Crvene zvezde.

Navodno, izbor blizak Boaćiju je potvrdio da su „Svrake“ izuzetno zainteresovane da već u januaru dovedu golgetera iz Gane, ali klub sa severa Engleske nije jedini koji ga u svojim redovima.

Pored Njukasla pominje se interesovanje Vest Brovimč Albiona, a od ranije su tu još i Everton kao i klubovi iz Belgije i Kine.

Ukoliko Boaći završi ove zime u timu Rafaela Beniteza to bi najverovartnije značilo i odlazak Aleksandra Mitrovića sa „Sent Džejms Parka“, koji uprkos dobrim nastupima u dresu reprezentacije nije dobijao previše šanse u timu, ni tokom ove ni prethodne sezone.

Nedavno se spekulisalo o mogućnosti da se Mitrović možda vrati u redove matičnog Partizana, ali to trenutno ne deluje kao realna opcija, tim pre što su se u trku uključili i neki znatno bogatiji klubovi, poput Anderlehta za koji je srpski napadač već nastupao.

Ričmond Boaći je tokom ove sezone na 13 mečeva u Superligi postigao 14 pogodaka, dok u Ligi Evrope baš i nije bio ubojit pošto je u šest utakmica postigao samo jedan pogodak i to protiv Kelna u Nemačkoj.

0
0

2 Komentara

  1. Posle onakvih vanvremenskih promašaja u ligi Evrope, gde je u 6 utakmica postigao čak jedan gol, Boaći može otići samo u Kinu, i to u drugu ligu. Obrazloženje zvezdinog menadžmenta biće da je njihov „proteže“ imao ponudu koja se ne odbija, kao!

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha,pa Rich je bukovo drvo za naseg Mitrasina!
    Isti su tip igraca i Rafa takvog sporica ne treba. U srvari, ova prica govori da vass Rich nema ozbiljnu ponudu,dzaba Terza laze javnost,onu „zvezdaskuhuhu“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter