0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBAVEŠTENJE: Crvena zvezda poziva na fer i sportsko navijanje

Objavljeno: 07.12.17 u 13:48

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je danas navijače da na utakmici protiv Kelna u Ligi Evropa svoju ekipu podrže fer i sportski, kao i da na stadion „Rajko Mitić“ dodju ranije.

U saopštenju na klupskom sajtu, crveno-beli navode da svi navijači moraju da postupe po zahtevima redarske službe, i da na stadion ne donose čvrste predmete, poput upaljača, kao i šibica i novina, koji su po zakonu zabranjeni.

Kapije stadiona „Rajko Mitić“ biće otvorene tri sata pre utakmice, a licima pod uticajem alkohola i drugih opijata neće biti dozvoljen ulaz.

Iz kluba su apelovali na navijače da ne uskaču na teren pre, za vreme i po završetku utakmice i naveli da će se prilazi, ulazi i tribine snimati.

Zvezda je takodje saopštila da svi po zakonu moraju imati identifikaciona dokumenta, kao i da lica mladja od 16 godina koja nisu u pratnji roditelja ili staratelja neće moći da udju na utakmicu.

Crveno-beli mole navijače da po ulasku na stadion zauzmu numerisana mesta i da izbegavaju zadržavanje ili eventualno sedenje na stepenicama, jer je to po propisima Evropske fudbalske unije (Uefa) strogo zabranjeno, pa bi klub mogao da bude „rigorozno sankcionisan“.

Utakmica poslednjeg, šestog kola Grupe H Lige Evropa izmedju Crvene zvezde i Kelna igraće se večeras od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“, a crveno-beli plasiraće se u šesnaestinu finala u slučaju pobede ili remija ako BATE ne trijumfuje u Londonu protiv Arsenala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter