0
Evropske lige

UPOZORENJE PARTIZANU: Dinamo „petardom“ najavio meč poslednjeg kola Lige Evrope

Objavljeno: 03.12.17 u 22:17

Slavni tim iz Kijeva ubedljivo jq na svom stadionu savladao ekipu Mariupolja, rezultatom 5:1 i tako napravio najbolju moguću uvertiru za meč sa srpskim šampionom.

Za razliku od Partizana koji je danas ‘okluznuo’ na zaleđenom trerenu Humske i remizirao sa Vojvodinom (1:1), ekipa Dinama je sigurnom igrom došla do nove pobede u šampionatu Ukrajine.

Ova utakmica nije baš najidealnije počela po domaćina, čija je odbrana prva kapitulirala, a strelac je bio Sergej Bolbat u 27. minutu.

Ipak ovaj pogodak kao da je samo razljutio igrače Dinama, koji su do poluvremena došli do potpunog preokreta golovima Denisa Garmaša i Viktora Cigankova.

Nakon toga, u drugom poluvremenu, malo je opao ritam utakmice a do novog pogtka Kijevljani su došli u 75. minutu preko Žuniora Moraeša, a prethodno je tim Marijupolja ostao sa igračem manje na terenu nakon isključenja Javorskog.

To je domaćin iskoristio i do kraja i drugim golom Moraeša u 84. minutu, odnosno Derlisa Gonzalesa i samom finišu meča, zaokružili „petardu“, pred dvoboj za prvo mesto u grupi B Lige Evrope sa ekipom Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter