6
Domaći fudbal

FOTO: Wikipedia

BRAZIL I DA RAZUMEMO, ALI KOSTARIKA: ‘Srbija nije jaka, sa njom možemo!’

Objavljeno: 01.12.17 u 20:23

Fudbalere Kostarike žreb je smestio u istu grupu sa reprezentacijom Srbije, Brazila i Švajcarske.

Kako je bilo očekivano, favorit je Brazil, što je istakao i selektor Kostarike, Oskar Ramires:

Grupa je dobra, Brazil je bez sumnje najjači. Evropljani će sigurno igrati na rezultat, što mi se sviđa. Volimo izazove, pokazali smo to i u Brazilu pre tri godine, rekao je Ramires.

Upitan da prokomentariše šta je po njegov tim najvažnije, bez razmišljanja je istakao:

S obzirom na to da Brazil ima ulogu favorita, moramo da pobedimo Srbiju, a posle i da dođemo do dobrog rezultata protiv Švajcarske na kraju grupne faze.

Luis Marin, pomoćnik selektora Kostarike, slaže se da će Brazilci, inače treći put rival ove reprezentacije na šampionatu sveta (1990. i 2002. bili takođe u istoj grupi), ali je o Srbiji i Švajcarskoj pričao kroz poprilično potcenjivački ton:

– Brazil je favorit. Neće biti lako protiv njih, ali volimo da igramo sa njima, pogotovo ako uradimo dobar posao. Sa druge strane, Srbija i Švajcarska nisu jake, protiv njih možemo da igramo bez pardona, istakao je Marin novinarima u Rusiji, nakon održanog žreba.

Kako su mediji u Brazilu ispratili žreb pogledajte ovde, a izjave fudbalera Partizana, Evertona i Zorana Tošića su svakako veoma zanimljive.

 

0
0

6 Komentara

  1. Samo Terzic i Kokeza da nepoguraju nekog svog fudbalskog maga i mozemo se nadati lepom plasmanu i rezultatu.Reprezentacija Srbije uopste nije losa ekipa i bice bolje za nas da nas nevide kao neke favorite pa da na licu mesta pokazemo koliki kvalitet posedujemo kao ekipa.Ukoliko dodje do debakla na prvenstvu onda vise nema smisla pratiti reprezentativna takmicenja jer posle ovog prvenstva necemo imati ekipu koja ce moci da parira iole ozbiljnijim reprezentacijama.

    0
    0
    Odgovori
  2. moje skromno misljenje da reprezentacija ima stofa sa mladjim snagama zeljnih dokazivanja …pa pokazati svetu da nismo dzabe evropski brazilci …savrsena prilika…a starijim igracima zahvaliti se na dosadasnji trud zalaganje…neka budu u kampu sa ostalim igracima ali samo kao podrska…imamo dobre mlade igrace..kace ako ne sad…samo bez tenzije novinarskog pritiska pustimo ih na miru da se priprme …i samo NAPRED SRBIJO I NAROD JE UZ VAS….

    0
    0
    Odgovori
  3. Отрешћемо ми и Бразили Костарику а најтеже ћемо против Швајцарске. Мада ћемо и њих добит.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter