8
Domaći fudbal

RIVAL IZAŠAO U SUSRET: Zbog meča sa Kelnom pomerena utakmice Zvezde i Bačke!

Objavljeno: 30.11.17 u 10:36

Crvenu zvezdu naredne nedelje očekuje utakmice decenije sa nemačkim timom, koja bi mogla da im donese plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Fudbaleri Partizana već su se izbirili za „proleće“ u Evropi, a isti cilj imaju i crveno-beli u poslednjem kolu takmičenja po grupama, kada 7. decembra na stadionu “ Rajko Mitić“ gostuje Keln.

U zgusnutom kalendaru takmičenja, ekipi Vladana Milojevića pre ovog meča sledi jos jedan domaci ispit i to na gostovanju ekipi Bačke, koja je ovom prilikom izašla u susret vicešampionu Srbije.

Umesto da se ova utakmice odigra u nedelju, kako je prvobitno planirano, Crvena zvezda će u Bačkoj Palanci gostovati dan ranije, sa početkom od 13 časova.

Zbog odigranog kola u sredu, prema pravilniku takmičenja, klubovi u narednom meču mogu da igraju i u nedelju.

Ipak, jasno je da Zvezdi ide u prilog da ima dan više da pripremi meč godine protiv Nemaca, koje očekuju pune tribine, pošto su iz kluba nedavno saopštili da više nema ulaznica za prodaj9i.

0
0

8 Komentara

  1. Partizan bas u ovom periodu rasporeda do kraja jeseni ima koncentrisane sve same teske duele iz tzv grupe 8 a Zvezda se sepuri nabijanjem gol razlike sa malim ekipicama iz ocekivane grupe za pleyaut.
    Tek, na prolece, u preostalih osam meceva videcemo frajlicu koliko vredi.Tada ce igrati vecinu meceva sa protivnicima koje mi sada u ovoj fazi sa dosta muke prolazimo kako-tako. Ne zaboravite da ce PFC tada ojacan i finansijski moci da premira pojedine „vozdovce“ i sl. ekipe,pa ce Crvenkapica zapamtiti svoga boga! Morace ponekog i da proda ili ce im otici nasilno , a Partizan ce samo moci da se ozbiljno pojaca jer dobro zna sta mu je ciniti. PFC je vec izdvojio celih 4,5 mil. evra za rekonstrukciju ekipe. Ciljevi su nam i domaci trofeji , da ih zadrzimo po svaku cenu i da prodremo u osminu finala Lige Evrope. Dace bog, Ika Ilijev ce dobro odraditi prelazni pa da vas zgazimo ko pravi parni valjak! A sto se tice zimskog prelaznog roka, bice to ozbiljno iskusenje za oba kluba jer treba racunati da ce letnji prelazni biti u znaku SP u Rusiji,pa je po svemu bolje zavrsiti u ovom nadolazecem prelaznom svesto treba uraditi i sto se tice i odlazaka i dolazaka, a da ekipe ne budu drasticno oslabljene, po mogucnosti cak i ojacane!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema potrebe uopste da se igra, neka registruju odmah pobedu zvezde, svakako ce se ovi skloniti lagano. Zivi bili pa videli

    0
    0
    Odgovori
    • Nemamo mi Ivicu Kralja i Macvu kao vi da vam se sklanjaju…zato takvu uzrecicu..sklanjalicu..ste dobili vi protiv Macve i nemoj je pripisivati nama..Backa ce dobiti jedno pet komada zato sto su slabi a ne zato sto ce se Zvezdi sklanjati isto vazi i za vas 13 dec isto vam se pise

      0
      0
      Odgovori
      • Videli smo prosle godine kako nemate sklanjalicu, prve dve ekipe koje nisu htele da se sklone (Partizan, Vozdovac) su vas opeglali i izgubili ste titulu. I ove godine cete biti prvi dok ne naidjete na ekipe koje hoce da igraju fudbal sa vama na rezultat.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter