0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

PREMIJER LIGA: Sterling ‘režirao’ preokret Mančester Sitija

Objavljeno: 26.11.17 u 18:54

Građani su u Hadersfildu uspeli da dođu do trijumfa iako su gubili posle prvih 45 minuta.

Mančester Siti je sa 2:1 savladao domaći Hadersfild i nastavio seriju pobeda u Premijer ligi.

Ali nije počelo kako je Gvardiola planirao. Iako su gosti bili bolji tokom prbog poluvremena, na pauzu su otišli sa golom zaostatka. A strelac autogola bio je Otamendi koji je u prvom minutu nadoknade ubacio loptu u svoju mrežu, nakon kornera Hadersfilda.

Odmah na početku drugog dela igre Siti dodaje gas i Rahim Sterling u prvom minutu nastavka pada u kaznenom prosotoru domaćina, ali je Pouson procenio da nije bilo razloga za penal. Samo dva minuta kasnije je Sterling ponovo oboren u šesnaestercu domaćina, a sada je arbitar pokazao na belu tačku sa koje je veoma precizan bio Serhio Aguero.

Iako nisu spuštali tempo, gosti nisu mogli do gola sve do 83. minuta kada je rešeno pitanje pobednika. Najzaslužniji i za ovaj gol bio je Rahim Sterling posle jedne bizarne situacije u kaznenom prosotru Hadersfilda kada je tog fudbalera gotovo napucala lopta dok je natrčavao i srećnim okolnostima pronašla put do mreže domaćeg tima.

Ranije danas je Arsenal zahvaljujući golu Aleksisa Sančeza u nadoknadi utakmice uspeo da dođe do tri boda, i to sa bele tačke, dok je Sautempton ubedljivo porazio Everton rezultatom 4:1. Strelci za Svece bili su Tadić, Ostin (dva gola) i Dejvis, dok je Sigurdson pogodio za Karamele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter