0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLI NA POLA PUTA: Zvezda blizu da završi prvo zimsko pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 25.11.17 u 10:15

Bitno je da igrač želi da posle Rozenborga mu sledeća stanica bude srpski klub, a Antalija je spremna na dogovor.

Čim su rezultati vredni renomea kluba onda se i srpski igrači iz inostranstva bore da dođu u Crvenu zvezdu, potvrde potencijal i ponovo pronađu dobar angažman u Evropi.

Letos su taj potez povukli: Pešić, Jovičić i Krstičić i svakako pogodili, a njegovim stopama želi Milan Jevtović u decembru.

Pozajmica iz Rozenborga ističe početkom meseca i sve je u rukama Antalije. Kako saznaje HotSport, menadžeri igrača braća Ivan i Milan Dudić narednih dana putuju na razgovore u poznato letovaliste.

Cilj misije je da pokušaju da utanače uslove otkupa crveno-belih, koji su spremni da izdvoje ozbiljnu sumu, kao kada su Pešića platili Tuluzu (750.000 evra na rate) da tako pokušaju da ostvare novi angažman.

I sam Jevtović kod poslodavaca insistira na nastavku karijere u Beogradu, a nešto više informacija se očekuje u narednih deset dana.

Brzonogo krilo svoju misiju u redovima šampiona Norveške završava 7. decembra, kada igraju u Skoplju protiv Vardara u Ligi Evrope i posle se iz komšiluka vraća u rodni Čačak čekajući dogovor dva kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter