13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA U NAJAVI: Iliev najavio povratak miljenika Grobara u Partizan!

Objavljeno: 24.11.17 u 21:35

Nakon ostvarenog velikog uspeha i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, uprava Partizana polako se već okreće planiranju zimskog prelaznog roka.

Crno-beli su već sebi odredili neke prioritete i pikirali određene mete, a svakako jedna od najzvučnijih je nekadašnji reprezentativac Srbije i ljubimac Grobara, Radosav Petrović.

Popularni Raća se poslednjih sezona nije previše naigrao u kijevskom Dinamu i lisabonskom Sportingu, gde se letos vratio posle odrađene pozajmice u Rio Aveu.

Povratak u Partizan je šansa za visokog vezistu da ponovo oživi svoju karijeru, a i crno-belima bi svakako na proleće dobro došao igrač njegovog kalibra na sredini terena.

– Radosav Petrović je prioritet svih prioriteta tokom zimske pauze. Nadam se da će i Partizanovci koji su u mogućnosti učiniti sve da se Raća vrati kući – najavio je Iliev u razgovoru za „Večernje novosti“.

O mogućem povratku Petrovića u Humsku govorilo se i prethodnog leta, a videćemo hoće li ovoga puta doći do saradnje na obostrano zadovoljstvo.

0
0

13 Komentara

  1. Realno da je Arsenal igrao u najjacem sastavu protutnjao bi u grupi, imaju drugaciju filozofiju zato im jeste tako kako jeste, zvezda se nije proslavila protiv Batea, protiv Kelna im se posrecilo, mada ako su se radovali porazom partizana od augsburga u beogradu, evo ce ih docekati isto, jer se znje posejano, keln je to nece doci na izlet, i moguce da ce pobediti zvezdu i otici dalje, izuzev da dodju neraspolozeni ili sudije da naprave greske pa poguraju zvezdu, ne zanosite se zato zvezdom, nije to sto je nekad bila, ai kad je bila, bili su i drugi u to vreme neko i nesto, od uspomena na kup sampiona se ne zivi, uostalom ta prica treba vec da je zatvorena i zaboravljena, jer Srbija je odavno samostalna a sve uspehe iz Jugoslavije su u arhivi, arhivirano, tako za nesto bolje treba nesto bolje a za nesto vise, treba nesto vise, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Врните Суму и дајте паре Евертону. Нећемо скоро имат бољег од њега. Човјек у 90.-ом мин трчи преко цијелог терена и кида противника а остали сене могу саставит са дисањем.

    0
    0
    Odgovori
  3. svaka cast raci … ALI … ON nije igrac koji sada treba partizanu … ilijevu, daj se u pamet … ovaj uspeh jeste i deo tvog rada … ALI … ako suma ne proradi … i ne dovedes igrace koji ce razliku da prave … sve ovo nista ne znaci.

    0
    0
    Odgovori
  4. Raća je vidjen, ako se vrati, kao redovan posetilac klubova i splavova po Beogradu, još mu je i Lola Smiljanić tu jer ga niko neće, pa će biti terevenka svako veče.

    0
    0
    Odgovori
  5. Je li mala CrvEzara prosla dalje? Pa nije valjda igrala sa Realom?! Ajd ne kokodacite, Keln ce vas razneti u rupcagi,samo pricekajte! PFC je to elegantno i supriorno obavio pre vremena kao pravi velikan. Da se razmemo, zelim vam da prodjete.

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa da li je moguće? Dovedite nekog krštenog igrača a ne te krševe koje neće niko. Lazar Marković je kalibar za kog treba sve učiniti da dođe a ne ovaj… Pomozi Bože.

    0
    0
    Odgovori
  7. RAcca moze da odmeni Jevtovica ali nikako Evertona. To je valjda svima jasno.Da bi odmenili Evija moramo naci neku „elektricnu centralu“ od igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter