0
Fudbal

ISPALILI SE ZA SVE PARE: Italijani bili više nego uverenu u plasman na Mundijal a to će ih koštati dodatnih troškova

Objavljeno: 16.11.17 u 16:34

Neodlazak na Svetsko prvenstvo već se samo po sebi tragedija za „Azure“, a to će ih pored propuštenih bogatih premija od strane FIFA koštati još i dodatno.

Naime Italijani, koji šest decenija nisu propustili Mundijal, nisu mislili da će to biti slučaj ni sada, pa su brže bolje požurili da rezervišu smeštaj u Rusiji.

Ipak, kako naš narod kaže: „Prvo skoči pa reci hop“. Italijani ili nisu čuli za ovu izreku ili su jednostavno bili više nego uvereni, da će i pored bledih partija u kvalifikacijama, doći do Svetskog prvenstva.

Ipak kako ih je u bražu šokirala selekcija Švedske, koja je zauzela njihovo mesto na Mundijalu, a po svemu sudeći njihove nesuđene smeštaje zauzeće druga Skandinavska selekcija, Danska.

-Velike zemlje na velikim takmičenjima moraju da vode računa o svim detaljima. Zato, moramo što pre da vidimo šta nam je činiti i da li možemo da imamo koristi od . Postoji velika razlika između ovoga što vole Italijani i Danci, ali ako nam se ponudi jeftinija varijanta zašto da ne preuzmemo njihovu rezervaciju“, izjavio je Klaus Breton-Mejer, predsednik FS Danske.

Ipak bez obzira što će njihovo mesto u smeštaju zauuzeti druga reprezentacija, Italija će morati debelo da plati otkazivanje rezervacija i pa ih tako očekuju dodatni troškovi izazvani neuspehom u kvalifikacijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter