0
Evropske lige

KUTINJO KOMPLIKUJE VEĆ KOMPLIKOVANU SITUACIJU: Srećan sam u Liverpulu!

Objavljeno: 13.11.17 u 14:14

Saga oko Filipea Kutinja i njegovog prelaska u Barselonu već nekoliko meseci okuplja pažnju navijača Barse, Liverpula, ali i navijača širom sveta.

Danas je Kutinjo i sam „dolio ulje na vatru“ u intervjuu koji je dao pred prijateljski meč koji će Engleska i Brazil odigrati u utorak na Vembliju:

Igram u velikom klubu i jednoj od najboljih liga, srećan sam. Ali, sada je Brazil na prvom mestu. Trenutno sam zadovoljan životom, rekao je Kutinjo.

Zbog povrede je propustio poslednjih par mečeva…

Nisam igrao na poslednja tri meča, ali sada sam sto posto spreman, i jedva čekam da utakmica počne. Čast je igrati za reprezentaciju, pogotovo na ovakvim utakmicama, dodao je Kutinjo.

Sa druge strane naći će se i nekoliko debitanata:

Sigurno da nisu tu jer su mladi, već zato što imaju kvalitet. Biće motivisani. Engleska je dobra reprezentacija, biće sjajan meč. Veliki izazov je igrati protiv njih, zato je i odlična priprema za Svetsko prvenstvo, zaključio je Kutinjo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter