5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NAJBOLJA ODBRANA NA SVETU’: Evo šta kažu defanzivci Zvezde ko je najbolji među najboljima (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.17 u 19:17

Crveno-beli igraju veoma dobro ove sezone, a jedan od razloga za to jeste i odlična odbrana tima Vladana Milojevića.

Rodić, Le Talek, Savić i Stojković, uz golmana Borjana čine zadnju liniju Crvene zvezde.

To je ove sezone bila nepremostiva prepreka za mnoge domaće i evropske klubove, pa i veliki Arsenal i to u Londonu. Među njima očigledno vlada sjajno raspoloženje i povezanost.

Oni su bili gosti Zvezda TV i govorili o tome ko je najbolji među najboljima. Ko najbolje startuje, ko je najsigurniji sa loptom i slično:

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

5 Komentara

  1. Ljudi ne pište gluposti i ne vrijeđajte inteligenciju vlastitog naroda. Zvezda ima smješnu odbranu, ali igra namještene utakmice. Pogledajte utakmicu protiv Radničkog, na primjer, koji je izveo pola drugog tima protiv Zvezde. Zvezdina odbrana je sastavljena od krš igrača i nemojte samo da pominjete Arsenal jer je on igrao obje utakmice sa drugim timom. Novinari u Srbiji samo traže način da bi pisali o Zvezdi, pa je tako od jučle 146. u Evropi, iako je na rejting listi 151., ali se traži razlog za pisanje o njima, a nigdje se ne pominje da je Partizan 89. na toj listi. Budite malo objektivni.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahhahhaha… Boli je li ? Druže, sada se igra i evropa… Rezultati govore za sebe… Ovu vest možeš pronaći i na evropskim vestima, ne samo našima. Mani se kompleksa, gledaj svoje dvorište.

      0
      0
      Odgovori
      • Zahvalite sudiji protiv Kairata inače Evropu ne biste videli i bilo bi pravo rasulo. A što se tiče Arsenala uporedi sastav koji je igrao protiv Souk Sitija i onaj tri dana kasnije protiv Zvezde pa ćeš videti da su to sasvim dva različita tima.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter