3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ako Le Talek ode, zamena stiže iz Rusije!

Objavljeno: 09.11.17 u 10:32

Crvena zvezda je pronašla rešenje na poziciji štopera ako Damjan Le Talek već ove zime napusti stadion ‘Rajko Mitić’.

Neće Crvena zvezda dovoditi mnogo igrača u zimskom prelaznom roku, a kako saznaje HotSport, ponovo je na radaru Dominik Dinga (19) iz Urala, koji je i krajem avgusta bio opcija za poslednju liniju. Pošto je otkupna klauzula previsoka za Srđana Babića, koji je na pozajmici iz Real Sosijedada, a Damjanu Le Taleku ističe ugovor na leto, bivši igrač Vojvodine je izbor i zbog činjenice da ima status domaćeg igrača.

Ukoliko Francuz ne bude ostao posle juna potrebno je uklapati naslednika, a kako smo najavili uveliko se spominje i na poziciji krila Milan Jevtović iz Rozenborga, kao zamena za Slavoljuba Srnića.

Opcija u slučaju prodaje Mičela Donalda je Mirko Ivanić iz Bate Borisova, ali priča zavisi od visine obeštećenja, pošto suma nije mala. Uveliko se pokušava produžetak ugovora sa Gelorom Kangom i ukoliko se klub odluči za prodaju Ričmonda Boaćija doćiće provereni napadač iz inostranstva. Ipak, pre ovih poslova slede bitni mečevi na sva tri fronta.

0
0

3 Komentara

  1. Naravno da Nikolić nije bolji od Kange, ali čovek, po meni ispravno, misli da je talentovaniji i svakako bolji odnos cene i kvaliteta. E sada, jasno je da bi guranjem Nikolića odmah u vatru trpeli rezultati i zato je potrebno što pre te momke ubacivati postepeno u vatru kao što se radi sa Račićem i Adžićem.

    0
    0
    Odgovori
  2. @inspektor Radiša to da je mali Nikolić bolji od Kange može samo da izgovori neko fudbala igrao nije. Valjda je Milojević posle svih ovih rezultata zaradio neki kredit, da moze normalan navijač da veruje njegovom izboru. Stojanović je svoje šanse dobijao i on sa onom visinom teško može napraviti ozbiljniju karijeru, Romanić je u Borcu, Vučićevič isto,a jos i povređen. Ovi ostali osim Cvetkovića koji fenomenal su za sada baš daleko od prvog tima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda na papiru, sve više pažnje poklanja svojoj deci, evo sada je i Joveljić promovisan u prvotimca a kada će zaigrati, nije važno! Kada će šansu dobiti Veljko Nikolić, koji je sada, u ovom trenutku, kao centralni vezni, za tri klase biolji od dokazane šeprtlje Kange. Kada će ostali mladi igrači Zvezde dobiti šansu, tu mislim na Stojanovića, Gojkova, Stojića, Stanojeva, Cvetkovića. Romanića, Vučićevića?! Ja sam duboko uveren da svi ovi talentovani mladi igrači nikada neće videti zvezdin dres! Nažalost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter