0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Keln u sve beznadežnijem položaju, preslišao ih i Hofenhajm

Objavljeno: 05.11.17 u 17:28

Nakon sjajne partije u Ligi Evrope i pobede nad ekipom BATE-a, Keln je u okviru 11. kola nemačkog šampionata pretrpeo ubedljiv poraz kod kuće a ovoga puta od njih je bio bio bolji Hofenhajm, rezulatom 3:0.

Kako sezona polako odmiče „Jarčevi“ se nalaze u sve beznadežnijoj poziciji, sa svega dva osvojena poda iz jedanaest utakmica.

Iako se mislilo da bi posle ubedljive pobede u Evropi Keln možda mogao da se nadoveže i nekom dobrom partijom u Bundesligi, od toga ipak nema ništa.

Hofenhajm je lako izašao na kraj sa indisponiranom ekipom Petera Stegena i sa gostovanja odneo tri boda kojima je održao priključak sa vrhom.

Već na startu meča moglo se pretpostaviti da će domaćin verovatno upisati i deveti poraz u ligi, pošto je Hofenhajm posle devet minuta igre poveo preko Denisa Gajgera.

Ovim pogotkom završen je prvi deo utakmice a nastavak je doneo još dva pogotka u mreži Kelna. Najpre je u 56. minusu prednost duplirao Sandro Vagner, pogotkom iz penala, da bi isti igrač u samom finišu, tačnije u 80. minutu postavio konačnih 3:0.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter