1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UPRAVA ODUŠEVLJENA: Publici svaka čast, prvi put bez primedba UEFA

Objavljeno: 03.11.17 u 12:31

Navijači Partizana su sinoć zaista bili na vrhuncu zadatka što se navijanja tiče.

Grobari su se skoncentrisali na to da podrže svoje miljenike, a ne vređaju rivala.

Tako su i pogurali fudbalere Partizana u veoma bitnu pobedu protiv jedne nezgodne ekipe kakva je Skenderbeg. Čini se da će ovo biti jedan od onih retkih slučajeva kada UEFA neće imati zbog čega da uputi primedbu crno-belima, a kamoli kazni za nešto.

– Publici svaka čast. Mislim da će ovo biti prvi put da niko iz UEFA neće imati negativnu primedbu na našu utakmicu. Jedini hendikep je što ćemo protiv Jang Bojsa igrati bez Tošića zbog žutih kartona, ali ako budemo ovako sigurni u odbrani, uz sjajnog Stojkovića, možemo da očekujemo novi dobar rezultat i plasman u ‘nokaut’ fazu. Pokazalo se još jednom koliko navijači znače ekipi, da smo jedna velika porodica i da dišemo kao jedan. I rukovodstvo Skenderbega nam je čestitalo, rekli su nam da nemaju nijednu jedinu primedbu, rekao je Milorad Vučelić za Partizan TV.

Prvi čovek šampiona Srbije bio je zadovoljan igrom svih igrača crno-belih, ali je posebno izdvojio jednog:

– Nemam reči da opišem učinak Evertona. Naravno, pohvalio bih i ostale,Tošića, Tavambu… Ali Brazilac je dominirao terenom. Shodno svom nadimku, bio je pravi dominator.

0
0

1 Komentara

  1. Evertono je takav i zbog toga je doveden u Partizan, jednostavno, decko ne zana drugacije da igra a da ne ostavi i zadnji atom snage na terenu za razliku od drugih koji su dovedeni kao izraziti napadaci a nisu ni priblizno takvoj ulozi. Pored Evertona bih pohvalio i neverovatno borbenog Jevtovica a isto tako sinoc odlicne Vulicevica i stopera Miletica. Uz uvek sigurnog golmana Stojkovica ovi navedeni igraci su najvise doprineli da ova pobeda bude sigurna i cista kao suza.Stice se utisak vec duze vreme da nam je leva strana sa bekom Mileticem i stoperom Mitrovicem bukvalno najveci problem u odbrani jer preko njih smo najvise bili ugrozeni i najvise golova primili a tome je doprinelo da vec duze vreme igramo bez levokrilnog napadaca koji ne pokriva i ne ispunjava odbrambene zadatke po levoj strani.Posle postignutog drugog gola ja bih na primer da sam nekim slucajem treneru Partizana u napad ubacio Solomona i Djoleta kao izuzetno brze igrace za kontru na vec razbijenu i otvorenu odbranu protivnika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter