0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

STIGAO ‘MEJL’ OD SKENDERBEGA: Iskreno smo srećni, Partizanu želimo da prođe dalje!

Objavljeno: 03.11.17 u 17:56

Malo je slučajeva da se neki klub na sa ovakvim oduševljenjem zahvali svom domaćinu na srdačnom i toplom gostoprimstvu.

Partizan je sinoć ugostio albanski Skenderbeg i kao što su mnogi mogli da primete, sve je prošlo bez najmanjeg incidenta, uz prelepo navijanje i doček gostima iz Korče.

Danas je na adresu kluba iz Humske stigao mejl koji pokazuje kakvo je zapravo gostoprimstvo srpski šampion ukazao albanskoj ekspediciji.

– U ime našeg kluba želim da se zahvalim Vama i ostatku članova kluba Partizan za organizaciju i podršku koju smo imali sinoć.  Zaista poštujemo način na koji je Partizan organizovao meč i Vasu raspoloživost.

Iskreno smo srećni zbog svega što se prilikom ova dva meča dešavalo van terena. Partizanu želimo sreću i nadamo se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu.

Molim Vas da ovu poruku prosledite i ostalim članovima kluba. Srdacan pozdrav – stoji u mejlu koji je stigao iz Albanije.

Iz Partizana su se zahvalili navijačima, ali i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

– Partizan se ujedno zahvaljuje svim navijačima još jednom na fer i sportskom navijanju kao i poštovanju apela upućenog sa naše strane, a u vezi sa održanim mečom. Zahvaljujemo se i ujedno pripadnicima MUP-a Srbije na svim bezbednosnim i sigurnosnim merama koje su preduzeli! – poruka je iz Humske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter